Evo kako da pravilno koristite sprej za suvo pranje kose
ilustracija

Brzo i jednostavno rješenje

Evo kako da pravilno koristite sprej za suvo pranje kose

I dok su neke žene protivnice ovog poteza, mnoge će za suvo pranje kose u "kriznim situacijama" dati sve.

Gužva, nedostatak vremena i "haos na glavi", to su najčešći razlozi zašto žene posježu za brzim i jednostavnim rješenjem u obliku "hitne pomoći" - suvim pranjem kose. 

Uz mnoge savjete kako da ga koristite da biste dobili volumen, kako da ga pravilno nanesete radi što djelotvornijeg rezultata, na JuTjubu ćete naći i snimak testa koja prikazuje kako kosa izgleda prije i poslije upotrebe spreja za suvo pranje kose. 

Ovaj mega popularni proizvod kojeg obožavaju žene širom svijeta, razvijen je u Sjedinjenim državama prije 50-ak godina, a ako ga još niste isprobali, pogledajte video i saznajte da li se uopšte isplati:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.