Prirodan serum protiv slabljenja i opadanja kose (VIDEO)
Ilustracija

Probajte

Prirodan serum protiv slabljenja i opadanja kose (VIDEO)

I muškarci i žene koji su ga isprobali kažu da stvarno pomaže, a pravi se brzo od samo jednog veoma jeftinog sastojka koji baš svako ima u svojoj kuhinji.

Crni luk dobar je za rast i jačanje kose, a posebno za sprječavanje njenog gubitka. 

Serum je veoma jednostavno napraviti, a radi se o namirnici koju baš svako ima u kuhinji pa ne morate da brinete gdje ćete nabaviti glavni i jedini sastojak. 

U blenderu izmiksujte jedan luk, iscijedite sok i nanesite ga na korijen kose. Masirajte pet minuta i ostavite da stoji 20 minuta. Za bolje rezultate postupak ponovite dva do tri puta nedjeljno. 

I muškarci i žene koji su ga isprobali kažu da pomaže. Pokušajte i vi.

 
(Superžena)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.