Nevjerovatna ponuda: Hotel nudi sobe za plakanje!
Ilustracija

Japan

Nevjerovatna ponuda: Hotel nudi sobe za plakanje!

U ponudi jednog japanskog hotela odnedavno se našla i soba za "plakanje", specijalno namijenjena ljepšem polu.

Gošće hotela "Micui Garden Jocuja" u Tokiju mogu da iznajme ovu sobu kako bi se u njoj mirno isplakale, te oslobodile tjeskobe i nagomilanog stresa.

Soba za "plakanje" je opremljena izuzetno mekanim maramicama, preparatima za skidanje šminke, maskama za oči kao i izborom knjiga i filmova koji tjeraju na suze, prenosi Prva.

Ovo nije jedini hotel u Japanu koji nudi neobičnu uslugu. Prije nekog vremena, hotel "Soineju", takođe u Tokiju, počeo je da iznajmljuje "devojke za spavanje" (bez seksa) za one koji se osećaju usamljeno ili ne mogu da zaspu sami.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.