Pogledajte fotografije sa najoriginalnijeg vjenčanja ikada
Foto: Janneke Storm

Spontanost, svečanost, ljubav!

Pogledajte fotografije sa najoriginalnijeg vjenčanja ikada

Zatvorite oči i zamislite svoje idealno vjenčanje. Bijela krinolina dostojna kraljevskog bala, opušteno slavlje na plaži uz nekoliko najdražih prijatelja, strateški postavljen baš svaki cvjetni aranžman, mjesecima sasatavljana lista sjedenja... Šta se od ovoga nalazi na listi vaših svadbenih prioriteta?

O svim ovim zamornim pojedinostima ni sekunde nisu razmišljali Ainsley Hutchence i Sebastien Fogere. Mlad i nevjerovatno cool par iz Australije priuštio nam je ogromnu porciju originalnosti i zavisti fotografijama svog spontanog svečanog ljubavnog udruživanja. Fotografije koje se šire svjetskim medijima prikazuju nekonvencionalno vjenčanje mladih preduzetnika, dajući nam do znanja kako su se dobro zabavili na svom izletu u Las Vegas. Inspirisani nisu bili ničim drugim do humorom, a upravo takve su ispale i fotografije s njihovog stylish pohoda na meku jeftinih instant obreda vjenčanja
 
S obzirom da su oboje već bili u braku, usaglasili su se oko toga da tim činom više ne komplikuju svoje živote niti da troše velike količine novca koje bi radije dali za putovanje. Ipak, pet godina nakon što su se upoznali u lokalnom baru i osjetili ljubav na prvi pogled, počele su nicati ideje o Las Vegasu i nezaobilaznim Elvisu koji predvodi obred, vođene isključivo dobrom zabavom. S obzirom da je od spomenutog vjenčanja prošla godina dana, Ainsley i Sebastien su godišnjicu proveli na Baliju te ponovno poveli svoju prijateljicu fotografa. Rezultat je, pogađate, opasno dobar.

Tekst:Fashion.hr

Foto: Janneke Storm

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.