Kupanje s medvjedom, ručak sa lavovoima (FOTO)
"Jamala Wildlife Logde"

Najčudniji hotel

Kupanje s medvjedom, ručak sa lavovoima (FOTO)

Australijski turistički objekat "Jamala Wildlife Logde" je ujedno zoološki vrt, akvarijum i hotel koji gostima nudi mogućnost upoznavanja životinja na potpuno jedinstven način. Otvoren je prošle nedjelje i nalazi se na samo desetak minuta vožnje od Kanbere, a ideja vlasnika Ričarda Tindejla je da posjetiocima ukaže na problem mnogih izumirućih vrsta životinja.

Na tri lokacije se nalazi ukupno 18 soba koje imaju kapacitet za nekoliko desetina ljudi. Neke od njih su smještene među gusto rastinje gdje žive majmuni, dok su druge sobe postavljene u visini drveća kojima se hrane žirafe.

 
..

Glavna prostorija u Ushaka kući je oblika slova "U" kako bi posjetioci mogli bolje da osmotre lavove. Tu je još jedna kuća koja se nalazi odmah iznad akvarijuma u kojem plivaju ajkule. 

 
..

Jedno od luksuznih kupatila gledaju na lokaciju gdje žive medvjedi, a trpezarija glavne kuće je okružena lavovima.

 
.

Smještaj u ovom safari hotelu sa pet zvjezdica iznosi od 400 dolara pa naviše za jedno noćenje u koje je uključeno obilazak zoološkog vrta, akvarijuma i hranjenje određenih vrsta.

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.