Aman zadržan  u bolnici, ali je u stabilnom stanju
Simon Aman

Četvorostruki olimpijski šampion

Aman zadržan u bolnici, ali je u stabilnom stanju

Četvorostruki olimpijski šampion u ski skokovima Švajcarac Simon Aman nalazi se u stabilnom stanju, ali je zadržan u bolnici, pošto je u utorak doživio težak pad na posljednjem takmičenju tradicionalne Novogodišnje turneje "Četiri skakaonice" u Bišofshofenu.

Aman je u drugoj seriji loše doskočio i nakon udarca glavom u snijeg u besvjesnom stanju prebačen u bolnicu, prenosi Tanjug.

"Simon Aman je doživio ozbiljan potres mozga, ima nekoliko ogrebotina, ali ništa nije slomio. Ostaće u bolnici neko vrijeme kako bi se u potpunosti oporavio od teškog pada", saopšteno je iz švajcarske reprezentacije.

Ukupni pobjednik "Četiri skakaonice" je austrijski ski skakač Štefan Kraft, dok je Aman završio na 17. mjestu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.