Sponzori raskidaju  ugovor sa Šumaherom
Vrijednost Šumaherove imovine je 2012, procijenjena na 700 miliona eura

"Navyboot" i "Jet Set"

Sponzori raskidaju ugovor sa Šumaherom

Sedmostrukog šampiona Formule 1 Nemca Mihaela Sumahera, koji se oporavlja od teških povreda zadobijenih na skijanju prošle godine napustila su dva sponzora.

Modne kompanije "Navyboot" i "Jet Set" koje su Šumaheru od 2010. uplaćivale na ime sponzorstva oko pet miliona eura, odlučile su da raskinu ugovor sa legendarnim vozačem Formule 1.

Vrijednost Šumaherove imovine je 2012, procenjena na 700 miliona eura, prenosi Tanjug.

Vjerni Šumaheru ostali su automobilska kompanija Mercedes i firma DVAG koji su stavili do znanja da nemaju namjeru da sa njim raskidaju sponzorski ugovor.

Šumaher je pretrpio teške povrede glave na skijanju u francuskim Alpima krajem decembra prošle godine, da bi posle šest mjeseci u komi bio prebačen na rehabilitaciju, prvo na kliniku u Švajcarskoj, a potom u septembru na kućni oporavak.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.