Prostirala veš pa propala u zemlju (VIDEO)
Rupa kroz koju je žena propala dok je prostirala veš

Otvorila se zemlja

Prostirala veš pa propala u zemlju (VIDEO)

Vatrogasci su spasili ženu iz tri metara duboke rupe u koju je upala kada se ispod nje otvorila zemlja.

Četrdesetpetogodišnja žena je prostirala veš kada je upala u rupu napunjenu vodom u dvorištu svoje kuće u Melburnu (Australija). Komšije su pozvale hitnu pomoć, a prema riječima ljekara, njena glava je u jednom trenutku bila ispod površine vode.


“Rekla nam je da je prostirala veš u dvorištu kada se zemlja otvorila”, ispričala je za ABC ljekarka Stefani Palamberis.

Zajedno sa prljavštinom i blatom pala je tri metara u vodu do struka. Iz rupe široke 60 centimetara izvukli su je vatrogasci. Srećom, nije bila povrijeđena.

Njene komšije u predgrađu Springvejl upozorene su da ne izlaze iz svojih kuća sve dok inženjeri ne ispitaju šta je izazvalo kolaps zemlje.

 
 
(Blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.