YouTube uskoro lansira muzički servis (VIDEO)
Servis je namijenjen prije svega mobilnim uređajima

''YouTube Music Key''

YouTube uskoro lansira muzički servis (VIDEO)

YouTube je najavio da će sledeće nedjelje konačno lansirati svoj muzički servis pod nazivom YouTube Music Key.

Servis je namenjen prije svega mobilnim uređajima, a kako kažu u YouTubeu predstavlja odgovor na neka od najčešćih pitanja korisnika:

Kada će muzika moći da se sluša bez reklama?
Kada će muzika moći da se sluša kada se prebacimo na drugu aplikaciju?
Kada će muzika moći da se sluša kada zaključamo ekran?
Kada će muzika moći da se sluša i bez internet konekcije?

Odgovoru treba dodati da sve ima svoju cijenu, a za YTMK ona iznosi 9,99 dolara mjesečno (tokom beta perioda 7,99).

"Gledali ste, delili, remiksovali, izmišljali, parodirali i štagodirali svoje omiljene pjesme i tako od YouTubea načinili glavno mjesto za susrete umjetnika i fanova. U slavu sve te muzike, sada činimo lakšim pretragu i pokrećemo servis koji vam omogućava da gledate i slušate muziku bez reklama, u pozadini ili bez interneta", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, u to će biti uključena pretplata na Google Play Music sa 30 miliona pjesama.

YouTube muzički servis će omogućiti korisnicima da bez problema slušaju čitave albume, diskografije, lakše pronalaze pjesme, a uskoro i gledaju zvanične spotove za njih.

 
(B92)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.