Život u 8 kvadrata (VIDEO)
Stan od 8 metara kvadratnih

Sve što vam je potrebno za normalan život

Život u 8 kvadrata (VIDEO)

Ako ste mislili da ne može dobro da se živi u osam kvadrata, ovaj video će vas razuvjeriti. Ovaj pariski stančić je tako praktično uređen, da je u tako mali prostor stalo bukvalno sve što vam je potrebno za normalan život.

Cio zid izgleda kao veliki plakar, ali iza vratanaca se nalaze razne stvari. Iza prve pregrade su funkcionalne stepenice, koje ujedno služe i kao police za sve vaše stvari. Stepenice vode do kreveta.

Udoban krevet se krije iza kliznih vrata, a kada legnete možete da se zatvorite radi privatnosti. Krevet je opremljen i svojim svjetlom.

Ako ste mislili da u ovolickom stanu nema mjesta za garderober, prevarili ste se. Iza jednih od vrata stoji šipka za ofingere i manja polica.

Sledeća pregrada pametno krije stočić, koji je dovojlno dugačak da za njega mogu da sjednu dvoje ljudi. Ispod stola su zakačene dvije stolice. Iznad stola je pregrada sa još sakrivenih polica za odlaganje stvari.

Napokon, tu je plakar sa nekoliko polica i protočnim bojlerom, koji je sakriven od pogleda lijepo ukrašenim vratima.

Na drugom kraju stana nalazi se funkcionalna kuhinjica, koja ima česmu za sudoperom, frižider i mikrotalasnu. Sve se to nalazi ispred prozora solidne velilčine.

Na kraju, iza poslednjih vrata krije se kupatilo. Malo kupatilo ima sve što vam je neophodno - wc šolju, tuš sa zavjesom, ogledalo i lavabo sa ormarićem.

 
(Blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.