Novi dokaz o postojanju čudovišta iz Loh Nesa (VIDEO)
Pitanje o postojanju čudovišta iz Loh Nesa aktuelno je već decenijama

Misteriozno biće

Novi dokaz o postojanju čudovišta iz Loh Nesa (VIDEO)

Pitanje o postojanju čudovišta iz Loh Nesa aktuelno je već decenijama, a u nedjelju se pojavio novi snimak čiji autor tvrdi da bi mogao biti dokaz postojanja misterioznog bića.

Ričard Kolins bavi se šumarstvom u mjestu na zapadnoj obali jezera Loh Nes, a nedavno je primjetio kako je na površinu isplivalo nešto neobično, prenosi “Jutarnji.hr”.

Zaustavio je automobil i odmah počeo snimati. 'Vozio sam uz Loh Nes, vidio sam nešto krajičkom oka, zaustavio sam se i spustio na obalu kako bih snimio nešto fotografija', kaže 58-godišnji Ričard za Sandej Miror.

'I gledam tako ja i mislim ma koji je to sad đavo. Voda je bila uzburkana pa sam htio da snimim najbolju moguću sliku jer sam znao da neće nad površinom biti zauvijek. Pojavilo se 150-200 metara od obale, teško mi je procjeniti koliko je dugo tamo bilo, možda nekoliko minuta', priča još Ričard.

Kaže da se sve dogodilo u četvrtak oko 11 časova, a čini se kao da je nad površinu izmigoljio vrat tajanstvenog čudovišta.

Odmah je nazvao svoju suprugu.

'Mislila je da se šalim, a ja sam joj odgovorio da nije istina, da sam sve snimio mobilnim telefonom. Kada je pogledala snimak, priznala je da joj pojava izgleda neobično.'

Sandej Miror napominje da snimak neodoljivo podsjeća na jedan od najslavnijih, ali za koji se utvrdilo da je lažan. Da joj veoma liči, priznaje i Ričard, ali tvrdi da zna šta je video vlastitim očima.

'Izgledalo mi je poput zmije, ali valjda je to nekakva anomalija koju nisam u stanju da objasnim. Lovio sam ribu na jezeru od djetinjstva i nikada nisam vidio ništa slično', govori.

'Ono što sam potencijalno vidio je čudovište iz Loh Nesa. Veoma sam uzbuđen zbog toga i htio bih ga vidjeti ponovno', napominje.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.