Ilustracija

Pleteni muški donji veš

"Sasvim prirodno": Memedović probao "nakurnjak"(VIDEO)

Jovan Memedović, reporter RTS-a je svoje gledaoce do sada upoznao s mnogim krajevima Srbije i uvijek se trudio da ih upozna i sa specifičnostima kraja u kome snima emisiju. U jednoj od najnovijih emisija "Sasvim prirpdno", Memedović je obišao i planinu Vlašić i probao "nakurnjak" a to je sve zabilježilo oko kamere, što je Jovan i prikazao u svojoj emisiji.

Nakurnjak koji je od čiste vune, pletu isključivo muškarci, a sastoji se iz dva dijela, prednjeg i zadnjeg i neopodno je vezati ih.

Namijenjeni su čuvanju muških reproduktivnih organa, a nosili su ga pastiri, a kasnije planinari.

Kako kaže Memedović urolozi bi svakako preporučili ovaj donji veš i mlađim i starijim muškarcima u cilju zaštite od hladnoće reproduktivnog organa.

Kao najmlađi u društvu u kome se našao, Memedović nije imao kud, morao je da proba ovu vrstu donjeg veša.

Pogledajte video: / Sporni dio počinje na 22:23 / 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.