Pogledajte kako džihadisti trguju robinjama (VIDEO)
Ilustracija

Na "pijaci robinja"

Pogledajte kako džihadisti trguju robinjama (VIDEO)

Na YouTubu se pojavio novi video koji prikazuje džihadiste Islamske republike kako raspravljaju koliku cijenu namjeravaju da ponude za žene Jazida koje namjeravaju da kupe na "pijaci robinja".

Iako se o tome do sada samo nezvanično šuškalo, ovo je prvi video koji pokazuje kako džihadisti razgovaraju o svojim budućim robinjama.

Muškarci raspravljaju koliko svaka robinja vrijedi, a na snimku se čuje muškarac koji kaže kako će dati više novca za djevojku s plavim očima, a drugi kako traži petnaestogodišnjakinju sa zelenim očima.

Njihov kolega spreman je da za jednu od zarobljenih žena zamijeni svoj pištolj Glok.

Na snimku se vidi kako se džihadisti dobro zabavljaju, svjesni da će video završiti na YouTubu, pa tako pokazuju svoju moć.

"Šta ću s njom ako nema zube?", kaže jedan.

"Stavi joj protezu", odgovara mu drugi.

Džihadisti na snimku navodno raspravljaju o pijaci na kojoj se prodaju robinje, a koja se, kako se pretpostavlja, nalazi u Mosulu.

 
(Mondo)
 
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.