Šumaherovo liječenje sedmično košta 100.000 funti
Mihael Šumaher

O njemu brine medicinski tim od 15 ljudi

Šumaherovo liječenje sedmično košta 100.000 funti

Nakon prošlogodišnjeg pada na skijalištu na francuskim Alpama, bivši sedmerostruki svjetski prvak Formule1 Mihael Šumaher trenutno se oporavlja u svojoj kući u švajcrskom Glandu, a njegovo liječenje sedmično košta najmanje 100.000 funti, prenosi Anadolija (AA).

Britanski list Daily Mail piše da Šumaherovo liječenje sedmično košta najmanje 100.000 funti i da se o njemu trenutno brine medicinski tim od 15 ljudi.

Nakon pada na alpskom skijalištu, Šumaher je liječen u francuskom Grenobleu, a 16. juna je izašao iz kome i prebačen je u švajcarski Lozan, odakle je prošlog mjeseca prevezen na liječenje u njegovoj vili u Glandu.

Riječ je o vili vrijedonj 35 miliona funti, koja ima 40 spavaćih soba i pistu za helikopter, a u koju je Sumaherova supruga dopremila svu potrebnu medicinsku opremu za oporavak slavnog sportiste.

Medicinsko osoblje koje se brine o Sumacherovom oporavku broji 15 osoba, među kojima su doktori, medicinske sestre, maseri i nutricionisti. Svi oni u vilu dolaze bez mobilnih telefona kako bi se spriječila mogućnost da neke od Sumaherovih fotografija budu objavljene u medijima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.