Ovo su najgori aerodromi na svijetu u 2014. (FOTO)
Aerodrom u Islamabadu, Pakistan

Top 10

Ovo su najgori aerodromi na svijetu u 2014. (FOTO)

Aerodrom u Islamabadu u Pakistanu proglašen je najgorim na svijetu, tako sklanjajući aerodrom u Manili sa prvog mjesta ove nezavidne liste, piše "Independent".

Listu je napravio sajt „Vodič za spavanje po aerodromima“ koji je imenovao Internacionalni aerodrom Benazir Bhutto u Islamabadu za najgori na osnovu udobnosti, čistoće i usluge. 

Izvaštaj o najgorim aerodromima u 2014. godini je čak citirao jednog putnika koji je ovaj aerodrom opisao kao „centralni zatvor“ zbog „agresivnih bezbednosnih provera“, gužvi i prljavštine. 

„Putnici su se žalili na nemogućnost aerodroma da se brine o putnicima u poslednjih 10 godina, ali se čini da će tome doći dugoočekivani kraj s obzirom da bi novi aerodrom trebalo da bude završen do sredine 2016. godine“, navodi sajt. 

Internacionalni aerodrom Ninoy Aquino u Manili ove godine našao se na trećem mjestu, nakon što je prethodne tri proveo na prvom mjestu, uglavnom zbog velikih gužvi i problema sa ventilacijom. 

Pogledajte kompletnu listu najgorih aerodroma u 2014. godini: 

1 Islamabad Benazir Bhutto, Pakistan (ISB) 

aerodrom

2 Džeda King Abdulaziz, Saudijska Arabija (JED) 

3 Katmandu Tribhuvan, Nepal (KTM) 

4 Manila Ninoy Aquino, Filipini (MNL) 

5 Taškent, Uzbekistan (TAS) 

taskent

6 Pariz Beauvais-Tille, Francuska (BVA) 

7 Frankfurt Hahn, Nemačka (HHN) 

8 Bergamo Orio al Serio, Italija (BGY) 

9 Berlin Tegel, Nemačka (TXL) 

10 Njujork LaGuardia, SAD (LGA) 

laguardia

(b92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.