Šumaherov sin želi da krene očevim stopama
Mihael Šumaher

Mik Junior

Šumaherov sin želi da krene očevim stopama

Sin Mihaela Šumahera Mik želi da krene stopama legendarnom oca pošto je postao svjetski vicešampion u kartingu.

Mik (15) je proteklog vikenda zauzeo drugo mjesto na šampionatu u Francuskoj i to pošto se takmičio pod imenom Mik Junior.

Prethodno se na trke prijavljivao kao Mik Beč, po djevojačkom prezimenu svoje majke Korine.

Šumaher junior je trijumfovao na četiri pripremne trke prije samog finala, posle kojeg je istakao želju da se nađe u Formuli 1.

“Naravno da sam ponosan na tako bitan rezultat, ali je takođe jasno da je moj cilj da budem svjetski šampion. Ovo je samo početak moje karijere”, istakao je mladi Šumaher.

Sedmostruki svjetski šampion nedavno je prebačen u svoju kuću u Švajcarskoj, gdje nastavlja oporavak posle teške nesreće tokom skijanja, posle koje je skoro šest mjeseci proveo u komi.

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.