Još tri medalje za Crnu Goru
Još tri medalje za Crnu Goru

Na specijalnim Olimpijskim evropskim igrama

Još tri medalje za Crnu Goru

Posljednjeg dana takmičenja na specijalnim Olimpijskim evropskim igrama u Antverpenu reprezentativci Crne Gore su ostvarili izvanredan rezultat, jer su osvojili tri medalje.

U singl ženskoj konkurenciji u finalnim mečevima Velika Vučević je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, jer je u poslednjem veoma neizvjesnom meču izgubila od turske reprezentativke.

U atletici, u disciplini bacanje kugle, Marko Milatović  je u veoma jakoj konkurenciji osvojio treće mjesto i bronzanu medalju, dok je Ivan stojanović koji je do posljednje serije bio na vodećoj poziciji, ipak osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju iza belgijskog reprezentativca koji ga je pobijedio posljednjim bacanjem za 3cm.

U subotu 20 septembra je svečano zatvaranje Igara kada ćemo i saznati domaćina narednih evropski igara. Dolazak reprezentacije Crne Gore se očekuje u nedjelju u 20:10 na aerodromu Golubovci.

(RTCG)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.