Šumaher napustio bolnicu!
Šumaher je u bolnici bio od juna

Pušten na kućno liječenje

Šumaher napustio bolnicu!

Slavni vozač Formule 1, Mihael Šumaher, konačno je napustio bolnicu i uputio se na kućno liječenje, saopštila je njegova porodica.

"S obzirom na to koliko teške povrede je pretrpio, napredak je postignut prethodnih sedmica i mjeseci. Postoji, medjutim, dug i težak put ispred njega", navela je Šumaherova porodica u saopštenju. 

Legendarni šampion formule 1 krajem prošle godine povrijedio se na skijanju u francuskom Grenoblu. Uslijedio je težak period rehabilitacije, a doktori su često davali razne ocjene po pitanju njegovog oporavka. Uglavnom informacije nisu bile ohrabrujuće, ali odlazak na kućno liječenje daje nadu da će Šumaher uspjeti da se koliko-toliko oporavi.

Mihael Šumaher je u bolnici u Lozani bio od juna.

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.