Golf takmičenje za djecu
Ilustracija

Luštica Bej

Golf takmičenje za djecu

Golf takmičenje za djecu biće organizovano na golf vježbalištu Luštica Bej, u ponedjeljak, 1. septembra od 17 časova.

U takmičenju će učestvovati oko 20 mališana, uzrasta od pet do 12 godina, inače članovi škole golfa u Luštici Bej. Prva tri takmičara osvojiće zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju.

Golf vježbalište Luštice Bej je domaćin različitim kulturnim, umjetničkim i sportskim sadržajima. Već tradicionalna škola golfa i streličarstva za djecu se održava ponedeljkom od 18 do 20 časova, i za odrasle utorkom u istom terminu.

S obzirom na to da se Luštica Bej fokusira na aktivan i zdrav način života, ove godine su u ponudi i jutarnji časovi joge koji se održavaju na golf vježbalištu svakog radnog dana od 8 do 9 časova.

Već i srijedu na golf vježbalištu će se predstaviti slikarka Jelena Marković.

 

(Analitika)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.