Muškarac koji je ukrao Šumaherove nalaze pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji
Mihael Šumaher

Objesio se

Muškarac koji je ukrao Šumaherove nalaze pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji

Čovjek koji je prije nekoliko mjeseci uhapšen zbog toga što je ukrao medicinske izvještaje i nalaze Mihaela Šumahera pronađen je mrtav u zatvorskoj ćeliji.

Policija je istraživala čitav slučaj nakon što su dokumenta koja su ukradena iz bolnice u Lozani ponuđena na prodaju. Neimenovani muškarac je uhapšen u utorak u Cirihu, a danas je pronađen obješen u ćeliji u kojoj je ležao u pritvoru, prenosi Srna.

On je uhapšen zbog narušavanja profesionalnih tajni koje je kasnije pokušao da proda medijima. On tužiocu nije priznao krivicu na ispitivanju ali je kasnije pronađen mrtav. Kako mu nije počelo suđenje, muškarac će se smatrati kao nevin u ovom slučaju po švajcarskom pravu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.