Taman jednog stavi na spavanje... (VIDEO)
Blizanci

Muke jedne majke

Taman jednog stavi na spavanje... (VIDEO)

Henrijeta Jonasen podijelila je sa čitavim Internetom svoje simpatične "muke", koje se događaju kada pokušava da stavi blizance na spavanje.

"Već nekoliko nedjelja odbijaju da lijepo spavaju, jer su dani dugi i sunčani, a vrućina je. Pokušala sam nekoliko različitih metoda i ova je definitivno bila najgora, ali i najsmješnija", napisala je ova mama. 

Već možete da pretpostavite - čim stavi jednog na spavanje, drugi zakuka, čim se drugi primiri, prvi već izlazi iz sobe... Video već ima više milion i po pregleda.

(CDM)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.