Bolt: Za tri godine idem u penziju
Bolt

Otkrio planove

Bolt: Za tri godine idem u penziju

Najbrži čovjek na planeti Jamajčanin Jusein Bolt otkrio je da planira da se takmiči do 2017. godine.

Bolt je osvojio zlatnu medalju u trci štafeta 4x100 metara na Komonvelt igrama u Glazgovu.

“Uvijek sam govorio da bih želio da stavim tačku na karijeru u Riju, na Olimpijskim igrama 2016, ali sada mislim da ću moći da trčim i na šampionatu svijeta 2017”, rekao je Bolt.

Bolt je dodao da mu nakon svih osvojenih medalja na Olimpijskim igrama i Svjetskim prvenstima, ne preostaje ništa drugo, nego da se povuče.

“Pitao sam jednom prilikom Majkla Džonsona, bivšeg svjetskog rekordera na 200 i aktuelnog na 400 metara, zašto se povukao kada je bio na vrhu, a on mi je odgovorio da za njega više nije bilo ničega da osvoji”, dodao je 27-godišnji Bolt, trenutno svjetski i olimpijski šampion na 100 i 200 metara i svjetski rekorder u tim disciplinama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.