Ovog ljeta nosite dugačke, lepršave haljine
Ilustracija

Budite ženstvene

Ovog ljeta nosite dugačke, lepršave haljine

Ovog ljeta najpopularniji je ravan kroj maksi haljina, koji jednostavno pada, kao i modeli od laganih i prijatnih materijala, sa bretelama ili kratkim rukavima.

Maksi/haljine su ovog ljeta ljepše, ženstvenije i atraktivnije nego prethodnih sezona. U aktuelnim kolekcijama apsolutno dominiraju u odnosu na druge modele, zbog dužine, ali i prelijepih materijala, krojeva i boja. Što se tiče forme, pravila ne postoje, ne možete da pogriješite bilo koji model da izaberete. Pristaju lijepo svakoj građi, važno je samo da pronađete kroj za vas i prilagodite haljinu svom stilu.

Dame ih vole jer su savršene za vruće ljetnje dane, a u njima se osjećaju vrlo ženstveno i elegantno.

Ovog ljeta najpopularniji je ravan kroj, koji jednostavno pada, kao i modeli od laganih i prijatnih materijala, sa bretelama ili kratkim rukavima. Asimetrične haljine, koje su napred kraće, hit su sezone i mogu se vidjeti u svakom kutku. Jednobojne ili dezenirane, zbog neobične forme privlače pažnju, a zgodne su za svaku priliku. Popularne su i plisirane duge haljine, koje izgledaju otmeno i romantično, posebno ako su u modernim pastelnim tonovima. Nezaobilazni su i lepršavi "džipsi" modeli sa karnerima, prošarani upečatljivim dezenima, a idealni su za svakodnevne situacije, kako za plažu tako i za šetnju gradom. Tu su i haljine sa širokim kaišem i istaknutim gornjim dijelom u puf kroju, kao i one u grčkom stilu, koje se blago šire sa strane. Stilisti predlažu da modele upotpunite detaljima, poput nakita, ešarpe i šešira, a u večernjim satima možete i da ih kombinujete sa teksas prslukom, jaknom ili laganim ljetnjim blejzerom.

 

(Večernje novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.