Šumaher uskoro na kućnom liječenju
Mihael Šumaher

Oporavak kod kuće

Šumaher uskoro na kućnom liječenju

Liječenje u svojoj kući bi za Mihaela bilo najoptimalnije iako bi bilo ekstremno teško za ostale članove porodice – kaže načelnik bolnice u rehabilitacionom centru u Bazelu.

Teško povrjeđeni Šumaher bi oporavak mogao uskoro da nastavi kod kuće, tvrdi švajcarski dnevnik "Zontagblik", prenose Novosti. List se poziva na izvore bliske Univerzitetskoj bolnici u Lozani u kojoj se trenutno, posle buđenja iz šestomjesečne kome, nalazi Šumaher.

Prema tim navodima, Šumaher bi bio prebačen u posebno preuređene prostorije u svom domu koji se nalazi nedaleko od bolnice u Lozani.

Mark Meder, načelnik bolnice u rehabilitacionom centru u Bazelu u Švajcarskoj smatra da ova informacija, koju prenose mediji, nije daleko od istine.

- Liječenje u svojoj kući bi za Mihaela Šumahera bilo najoptimalnije iako bi bilo ekstremno teško za ostale članove porodice.

Njemački as je krajem prošle godine, na skijanju u Francuskoj pao i zadobio teške povrede glave, operisan je dva puta i proveo je u bolnici u Grenoblu šest mjeseci u stanju vještački izazvane kome. U Univerzitetsku bolnicu u Lozani je prebačen sredinom juna.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.