Korina Šumaher se zahvalila navijačima i osvježila nadu
Mihael i Korina Šumaher

Najava za VN Njemačke

Korina Šumaher se zahvalila navijačima i osvježila nadu

Supruga Mihaela Šumahera Korina, zahvalila se svim navijačima na velikoj podršci koju je njena porodica dobila tokom svih ovih teških dana.

"Njemački Gran pri daje mi savršenu šansu da se zahvalim svima na dobrim željama i pozitivnoj energiji koju šaljete Mihaelu." - kazala je Korina u poruci koja je emitovana kao dio najave trke za VN Njemačke.

"Moram reći da su nas vaše želje potpuno iznenadile. Dobro je znati da smo zajedno prošli najgori period. Sada slijedi faza koja će trajati dugo. Vjerujemo, kao i tokom svih godina u F1, da će vrijeme biti Mihaelov saveznik i u ovoj borbi." - poručila je Korina.

Šumaher je inače nedavno iz Francuske prebačen u Lozanu nakon što je proveo više mjeseci u komi poslije nesreće koju je doživio na skijanju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.