Pogledajte kako mitrovački šinteri “rade svoj posao”!

Surovo

Pogledajte kako mitrovački šinteri “rade svoj posao”!

Na društvenim mrežama juče se pojavio video snimak na kome se vidi kako radnici zoohigijene iz Sremske Mirovice hvataju i u vozilo ubacuju napuštenog zlatnog retrivera.

Snimak je zabilježen ispred gradske Opštine, u prijepodnevnim časovima, kada se unutar zgrade uveliko održavao sastanak radne grupe za rješavanje problema napuštenih životinja u ovom gradu.

Autorka snimka izjavila je da životinja nije bila agresivna i da su šinteri psa, prije nego što su ga ščepali, pogodili strelicom, nakon koje se on potpuno umirio.

Zatim su ga podigli i vrlo grubo bacili u vozilo iz koga je virio mali kavez.

Inače, u Sremskoj Mitrovici građani su u proteklom periodu nekoliko puta organizovali proteste protiv načina na koji nadležni postupaju prema napuštenim psima i mačkama u ovom gradu. Oni su izdejstvovali da gradonačelnik okupi radnu grupu koja bi riješila navedene probleme. Vjerovali ili ne sastanak radne grupe bio je u toku u vrijeme snimanja ovog snimka.

Pogledajte kako mitrovački šinteri “rade svoj posao”, pa prosudite da li aktivisti i zaštitnici životinja s punim pravom danima protestuju…

(Izvor:zivotinje.rs)