Majka koja je pretukla nastavnicu i ranije pravila incidente

Majka koja je pretukla nastavnicu i ranije pravila incidente

Majka učenika koja je napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić” i krvnički je pretukla je, kako Kurir saznaje, A. R. (32) bivša odbojkašica koja je i ranije bila poznata u školi po incidentnom ponašanju

“Ona je i ranije pravila razne incidente, svi smo znali za to… Iz vrlo je imućne porodice. Bivša je odbojkašica, njen otac drži odbojkaški klub, a imaju i hotel na Novom Beogradu”, priča za Kurir jedan od roditelja.

Majka zbog ocjene pretukla nastavnicu biologije u beogradskoj školi

Ovaj slučaj, kako nezvanično saznaju, vodi Treće osnovno javno tužilaštvo i rad je u toku.

Podsjećaju, nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” na Novom Beogradu napala je i teško povrijedila majka učenika ove škole.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

“Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosjek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocjena iz prvog polugodišta”, ispričala je za Blic učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povrijeđene koleginice otišla u bolnicu.

Kaže da je nastavnica biologije da bi riješila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rješenja, došlo je do užasnog nasilja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.