SPO i danas pretresa kuću Vlada Ivanovića, na terenu Komunalna i Građevinska inspekcija
foto:Pobjeda

SPO i danas pretresa kuću Vlada Ivanovića, na terenu Komunalna i Građevinska inspekcija

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja nastavljaju pretres objekta na Gorici

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) i danas nastavljaju pretres kuće Vlada Ivanovića koja se nalazi na Gorici. Današnji pretres vrši oko desetak policajaca u civilu, a prisutan je i vlasnik kuće i firme "Master inženjering" Vlado Ivanović.

To je za Portal Pobjeda saopštio advokat Marko Milošević.

" Proširilo se interesovanje i kod ostalih inspekcija. U posjetu je došla i Komunalna inspekcija, Građevinska inspekcija, Radna kao i Inspekcija zaštite na radu" – rekao je Milošević Pobjedi.

Podsjećamo, SPO je juče započeo ovu akciju prilikom koje je izvršen popis stvari koji se nalaze u objektu.

" Na objektu su nađene velike količine građevinskog materijala i onog za završne radove u građevinarstvu. Međutim, kako objekat ima oko 1.500-1.600 kvadrata potpuno je za očekivati da su nađene količine materijala adekvatne kvadraturi objekta koji treba da se opremi. Vlasnik Vladan Ivanović praktično je imao besplatan popis stvari i, nakon ove velike policijske akcije, on će moći da sravni stanje sa dobavljačima i da vidi da li su mu oni isporučili svu poručenu robu " - naglasio je Milošević.

Tokom jučerašnjeg dana brojali su wc šolje, vodokotliće, lavaboe, umivaonike, bidee, keramiku, parkete, sijalice...

" Cijeli dan su to radili SPO, vlasnik kuće i advokati " – kazao je Pobjedi advokat Milošević.

Ponovio je da predmetni objekat nije tzv. "Ničija kuća", već vlasništvo Vladana Ivanovića i da ga je on sagradio.

" To je potpuno transparentno i jasno, a dokaz više da je on vlasnik je taj što nas je Vlado Ivanović danas vodio do svake stavke koja je predmet popisa i ionteresovanja SPO. Da on nije učestvovao u popisu, SPO bi ga radilo minimum deset dana " - istakao je Milošević.

Milošević je juče istakao da u kući ne mogu naći ništa što se veže za eventualna krivična djela koja se stavljaju na teret.

" SPO izvršava naredne tužilaštva koje sumnja, a SPO je izvršno odjeljenje tužilaštva "- rekao je Milošević.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.