Ivanović: Ovo nije ničija kuća, nego moja

Ivanović: Ovo nije ničija kuća, nego moja

Ovo nije ničija nego moja kuća. Plac na kojoj se gradi sam kupio 2009. godine i namijenjena je za tržište, kazao je za CdM vlasnik firme Master inženjering Vladan Ivanović. Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja SPO po nalogu podgoričkog Višeg suda vrše pregled ovog objekta u izgradnji, koji se nalazi pod Goricom, i popisuju šta se sve tu nalazi.

Riječ je o objektu za kojeg je uhapšeni vlasnik Atlas grupe Duško Knežević tvrdio da se gradi za bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića, te da se samo formalno vodi na Ivanovića.

“Pripadnici SPO-a su juče upali na gradilište, pretresli objekat i počeli popis stvari koje su ovdje zatekli. Danas su popisali eksere, razne vrste cijevi, žicu, ljepilo…”, naveo je Ivanović za CdM.

Posebno je naglasio da je jutros na sva gradilišta na kojima njegova firma radi u Crnoj Gori došla inspekcija.

“Ovdje su danas bile komunalna i građevinska inspekcija, te inspekcija rada i zaštite. Očekujemo još nekog inspektora iz Pošte da provjeri telefosnke linije i jesmo li prijavili brojeve. Još samo da dođu poštari u kontrolu”, rekao je CdM-u Ivanović.

Ivanović je građevinski inženjer i od 1999. godine ima privatnu firmu koja se bavi građevinom.

“Ova kuća je za tržište, kao i mnoge koje sam gradio. Bavim se gradnjom i prodajem stanove. Do sada se nisam oglašavao , niti obraćao pažnju na nekog špekulanta (prim.aut Duško Knežević). Radim svoj posao”, zaključio je Ivanović u izjavi za CdM.

On sa svojim advokatima Markom Miloševićem i Zoranom Piperovićem je i juče i danas prisustvovao pretresu i popisu kuće pod Goricom.

Advokat Milošević je ranije danas rekao da nemaju podatke na osnovu čega SPO vrši pretres.

“Nemamo podatke, naredba na osnovu koje se vrši pretres je po našem mišljenju nezakonita, ne bismo je dalje komentarisali od toga”, kazao je on.

Desetak pripadnika SPO juče su započeli pretres ovog objekta i popisali stvari koji se nalaze u objektu.

 

Izvor: Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.