Bošnjak: Vlada mučki smijenila Aligrudića dok se nalazio na službenom putu

Bošnjak: Vlada mučki smijenila Aligrudića dok se nalazio na službenom putu

Potpredsjednica PzP-a Branka Bošnjak kazala je da je smjena direktora Fonda PIO Ranka Aligrudića kukavički čin vladajuće većine.

- Gaze sve ono za što smo se i decenijama borili i ne više na "mala" već na "velika" vrata vraća DPS kadrove govori i poslednje sramno razrešenje našeg kolege, člana Predsjedništva PZP- a Ranka Aligrudića, iskusnog profesionalca, koji je cio svoj radni vijek proveo u ovoj oblasti i poštenog čovjeka koji je pokazao kako se odgovorno, ne u partijskom već u interesu korisnika rukovodi ovom značajnom institucijom- istakla je Bošnjak.

Kako je navela, nažalost takvi ovoj "mešetarskoj Vladi ne trebaju, pa je zato i doveden sin nekadašnjeg upravnika carine u Bijelom Polju, inače vrlo prepoznatljivog aktiviste i velikog štiha DPS-a, momak koji će očigledno sporovesti kvarni i suludi naum ove Vlade o uništenju Fonda PIO jer upravo on je neko ko je zagovornik privatnih penzionih fondova". 

- Da je PES "druga violina" DPS-a i da su im kadrovi u stvari ambiciozni a neostvareni DPS-ovci nije nepoznato i od njih nije iznenađenje, ali jeste iznenadjenje da sve ovo bezpogovorno aminuju i dozvoljavaju naši bivši saborci sa kojima smo u suzavcima, pod šok bombama i rafalima gumenh metaka se hrabro suprostavljali i rušili odnarođeni i u korupciji i kriminalu ogrezli Đukanovićev režim. Ali udobnost fotelja se izgleda oslačala pa se puštaju niz vodu nekadašnji saborci i zaboravlja se ona časna zajednička borba- rekla je ona.

Navodi da koliko je ova Vlada "kukavička i nemoralna", govori i činjenica da uvijek koriste trenutak kad neko nije tu da ga mučki smijene, pa su upravo ovu podmuklu smjenu sproveli dok se kolega Aligrudić nalazio na službenom putu, na vrlo značajnom susretu direktora penzionih fondova zemalja bivše SFRJ.

- Ali to govori o njima. Kako stvari stoje, brzo će im sve ovo što rade doći na naplatu. MI časno i hrabro nastavljamo borbu za pravednu i poštenu Crnu Goru. I hrabri činjenica da predstavnici penzionera i sindikat nijesu podržali ovu sramnu smjenu, jer cijene i prepoznaju profesionalizam našeg Ranka Aligrudića- zaključila je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.