Milatović: Bajram nas podsjeća na važnost zajedništva
Jakov Milatović

Milatović: Bajram nas podsjeća na važnost zajedništva

Poštovani gospodine Fejziću, Zadovoljstvo mi je da Vama lično kao i svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori, srdačno čestitam Ramazanski Bajram. Danas, dok se suočavamo s brojnim izazovima savremenog svijeta, Bajram nas podsjeća na važnost zajedništva i međusobne podrške i inspiriše da na korist svih građanki i građana Crne Gore, kreiramo pozitivne promjene u našim zajednicama - navdeo je Milatović.

Dodao je da još jednom, najiskrenije čestitke svima koji obilježavaju ovaj praznik i neka bude ispunjen ljubavlju, srećom i blagostanjem.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.