SPASILAČKI TIMOVI SE POVUKLI IZ SELA ZLOT

SPASILAČKI TIMOVI SE POVUKLI IZ SELA ZLOT

Ni danas nije nađeno tijelo Danke Ilić

Još jedan dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić završen je, a tijelo djevojčice nije pronađeno. Kako javlja reporterka N1 iz sela Zlot, kamioni i džipovi vatrogasaca-spasioca povukli su se iz okoline kuće jednog od osumnjičenih za ubistvo djeteta kako je počeo da pada mrak.

Nije poznato da li su svi ti objekti u vlasništvu porodice D.D.

Pretražen je i rezervoar za vodu koji se nalazi pored dvorišta D.D.

Kako je ranije javila reporterka N1, i u ponedeljak je ponovo izvršen pretres kuće osumnjičenog. Iz nje su odnijeti neki predmeti.

Prethodnih dana je pretraživan i teren oko Lazarevog kanjona, Lazareve pećine i duž Zlotske rijeke, ali da nema preciznijih informacija gdje bi još mogla da se vrši pretraga.

Pojedini mediji objavili su danas da se potraga odvija i na novom groblju u Zlotu.

Podsjetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta. U četvrtak su prvo predsjednik države, a onda ministar unutrašnjih poslova saopštili javnosti da je dijete ubijeno.

Dvojica 50-godišnjaka iz Bora uhapšeni su nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija. Njima je određen pritvor do 30 dana.

Zbog sumnje da su pomogli da se sakrije tijelo, uhapšeni su i brat i otac jednog od osumnjičenih.

Njima se na teret stavlja krivično djelo – teško ubistvo u saizvršilaštvu. Jedan od njih, D. D. (40) iz Bora, kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati , preminuo je u nedelju u Policijskoj upravi u Boru, saopštio je MUP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.