Otac osumnjičenog za ubistvo Danke saznao da mu je sin umro: Saopćili mu u pritvoru, on se uhvatio za glavu i počeo plakati
Rade Dragijević: U pritvoru. Kurir.rs

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke saznao da mu je sin umro: Saopćili mu u pritvoru, on se uhvatio za glavu i počeo plakati

Ponašanje Radeta Dragijevića nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Beogradu, također svjedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina

Rade Dragijević, osumnjičen da je pomagao u prikrivanju ubistva Danke Ilić, saznao je u pritvoru da mu je sin Dalibor Dragijević, koji je bio osumnjičen za isto krivično djelo, preminuo u zatvoru!

Kako Kurir prenosi prema nezvaničnim saznanjima, Radetu Dragijeviću saopćili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podnio teško.

- Uhvatio se za glavu i počeo da plače - kaže dobro obaviješten izvor za Kurir.

Prema njegovim riječima, ponašanje Radeta Dragijevića nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Beogradu, također svjedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina.

- On je prilikom izlaska iz zgrade tužilaštva oborio pogled na zemlju i jedva se kretao. Sve vrijeme je bio skrušen, čak i kada su mu čuvari rekli da ubrza korak i uđe u policijsku maricu - napominje izvor.

Podsjetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog djela, preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Izvor:Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.