Dukaj: Grad Servantesa ima potencijala da postane napredan i poželjan za život i rad

Dukaj: Grad Servantesa ima potencijala da postane napredan i poželjan za život i rad

Ministar javne uprave, Marash Dukaj, čestitao je 6. april, Dan opštine Ulcinj, predsjedniku Opštine Ulcinj, Omeru Bajraktariju, i predsjedniku Skupštine opštine Ulcinj, Ardijanu Mavriku.

Dukaj je u čestitki naveo da je crnogorska najjužnija opština i jedan od najstarijih gradova na Jadranskom primorju bogata pomorskom istorijom, tradicijom i kulturom na koju bi pozavidjele i najnaprednije zemlje Evrope.

On je istakao da kolosalni turistički potencijal koji Ulcinj posjeduje u jedinstvenim pješčanim plažama, jedan  od najpoznatijih i najljepših dragulja koji našu zemlju predstavlja u najljepšem svjetlu. 

“Vidan napredak koji Ulcinj postiže u oblasti infrastrukture, ekologije, poljoprivrede i stranih investicija, dokazuju da grad Servantesa ima potencijala da postane napredan grad, i kao takav poželjan za život i rad. Veoma me raduje saznanje o interesovanju najrelevantnijih međunarodnih hotelskih lanaca i renomiranih investitora, čija bi realizacija bila od strateškog značaja za razvoj Ulcinja”, naglasio je Dukaj u čestitki.

Prema njegovim riječima, samo saradnjom, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, dugoročni razvoj, blagostanje i opšti progres mogu se efikasno realizovati u cilju unapređenja standarda života svih Ulcinjana u ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, kulturi i drugim oblastima.

“Ministarstvo javne uprave ostaje otvoreno za saradnju i podršku u svim oblastima iz djelokruga rada, sa posebnim akcentom na izgradnju jednostavnih, brzih i boljih javnih usluga za građane i privredu. Uz najljepše želje vama, svim građankama i građanima Ulcinja, još jednom čestitam 6. april”, poručio je Dukaj u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.