Otklonjen kvar u Kliničkom centru: Sve odložene i zakazane operacije za danas biće završene tokom dana

Otklonjen kvar u Kliničkom centru: Sve odložene i zakazane operacije za danas biće završene tokom dana

Iz Kliničkog centra Crne Gore je saopšteno da je juče u popodnevnim satima riješen veliki kvar na vodovodnoj mreži te zdravstvene ustanove.

“Naglašavamo da niko od pacijenata zbog prekida normalnog rada nije bio ugrožen i da će medicinsko osoblje tokom današnjeg dana završiti sve operacije koje su odložene kao i one koje su planirane za današnji dan”, kazali su iz KCCG.

Menandžment KCCG se zahvalio Vodovodu Glavnog grada koji je odmah uposlio sve svoje kapacitete, kao i Služba za inžinjering i tehničko održavanje KCCG-a koja je pokazala veliku organizovanost da riješi u najkraćem roku ozbiljan problem.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.