Austrijska policija: Danka je vrlo vjerovatno na snimku
Danka Lukić, Foto: AmbertAlert

Austrijska policija: Danka je vrlo vjerovatno na snimku

Austrijska policija oglasila se povodom snimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem je, kako se vjeruje, mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora.

Austrijska policija je saopštila da je vrlo vjerovatno da se na snimku vidi upravo nestala srpska djevojčica.

“Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavljaju da je vrlo vjerovatno riječ o o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži hapšenje po nalogu javnog tužilaštva“, saopšteno je.

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su vidjeli dvije žene koje su snimljene s djevojčicom da odmah stupe u kontakt s policijom.

Podsjetimo, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga.

Dana 30. marta jedan stanovnik Beča, rodom sa srpskih prostora, na jednoj tramvajskoj stanici snimio je djevojčicu koja liči na malu Danku u pratnji dvije nepoznate žene, najvjerovatnije rumunske državljanke. Nakon toga je izdata žuta Interpolova potjernica, a i Kriminalistička policija Austrije se odmah uključila u potragu za nestalom srpskom djevojčicom.

Podsjetimo, već devet dana srpska policija i druge službe neumorno češljaju područje na kome je djevojčica posljednji put viđena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.