Sedmi dan potrage za dvogodišnjom Dankom: Uključio se Interpol

Sedmi dan potrage za dvogodišnjom Dankom: Uključio se Interpol

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u 13.45 kod Bora ušla je u sedmi dan, i i dalje nema zvanične potvrde da je došlo do pomaka u istrazi o njenoj sudbini.

Na društvenim mrežama i u pojedinim medijima u nedelju je osvanuo snimak na kome se nalazi djevojčica koja liči na Danku Ilić.

MUP radi i na rasvetljavanju okolnosti u vezi sa snimkom koji se pojavio iz Beča, nezvanično je potvrđeno za N1. To je, kako je rečeno, jedan od brojnih tragova na kojima nadležni rade.

Bečka policija ispitala je državljanina Srbije koji živi u prestonici Austrije, a koji je snimio djevočicu u tom gradu koja liči na nestalu Danku.

Nakon toga objavljena je i informacija da je Interpol raspisao žutu poternicu za Dankom Ilić.

Major policije Bojana Otović Pjanović izjavila je da su policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova od dobijanja prijave preduzeli sve neophodne mjere i radnje na pronalasku djevojčice Danke Ilić, koja je nestala u okolini Bora. Gostujući na TV Pink ona je objašnjavala razne informacije i spekulacije koje su se prethodnih dana pojavljivale u medijima.

Govoreći o medijskim navodima o nestanku djevojčice, kao i o detaljima istrage koji su se pojavili u medijima, ona je negirala da je majka Danke Ilić odbila poligrafsko ispitivanja. Objasnila je da je žena u drugom stanju i da nije bilo efekta da se podvrgne poligrafu jer taj nalaz ne bi bio vjerodostojan i dodala da i zakon brani poligrafsko ispitivanje trudnice.

Djevojčica Danka Ilić, koja je nestala u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.