Operativni tim na terenu: Obilaze Staru Zlaticu i Zagorič
Vladislav Dajković

Operativni tim na terenu: Obilaze Staru Zlaticu i Zagorič

Operativni tim koji je formiran po nalogu gradonačelnice Olivere Injac već dva dana obilaze područje Stare Zlatice i Zagoriča. V.d. rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković kaže da je jedan od ključnih prioriteta u radu Operativnog tima biti detektovanje problema sa kojima se suočavaju građani Podgorice, a koji su u nadležnosti Glavnog grada.

– U narednom periodu očekujemo pojačane aktivnosti nadležnih preduzeća, sekretarijata i službi u čijem domenu se nalaze najčešći problemi koje dobijamo putem prijava građana preko portala "Građanski servis‘‘ https://gradjanski.podgorica.me/ i drugih kanala komunikacije. Kroz nedeljne izvještaje koje budemo dostavljali sa terena, gradonačelnica Olivera Injac, ali i gradska uprava, biće precizno upoznati sa aktivnostima Operativnog tima, ali i sa odgovorom nadležnih institucija na te probleme. Obavještavamo građane da probleme u naseljima mogu prijaviti na broj telefona 020/482- 052 ili na email: [email protected] – naveo je Dajković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.