Skupština Glavnog grada biće odblokirana sjutra

Skupština Glavnog grada biće odblokirana sjutra

Bivši odbornici PES-a dolaze na sjednicu; Ljiljanić: Poštovaćemo potpisani koalicioni sporazum

Sjednica Skupštine Glavnog grada sjutra će biti održana jer su prisustvo najavili bivši odbornici Pokreta Evropa sad koji su danas formirali novi klub sa odbornicima URE, i Pokreta za promjene.

Odbornica Posebnog kluba Nađa Ljiljanić kazala je za Gradsku TV da će ova saradnja biti ozvaničena potpisivanjem memoranduma u narednim danima.

Ona je rekla da će se odbornici Posebnog kluba pojaviti sjutra na sjednici Skupštine Glavnog grada čime će, kako je rekla, pokazati da su im građani na prvom mjestu.

- Dogovore sa bivšim saborcima i Pokretom Evropa sad ostavljamo po strani, smatramo da su građani centar i da je najbitnije da se donesu odluke koje su trenutno na dnevnom redu Skupštine u korist građana Podgorice - istakla je Ljiljanić.

Ona kaže da će poštovati ranije potpisani koalicioni sporazum po kojem je nastala aktuelna većina u Glavnom gradu.

- Samo morate znati da uz promjenu samog našeg kluba, mora se konstatovati promjena i poštovati. Nadam se da ćemo postići dogovor sa PES-om i bivšim saborcima u samom budućem djelovanju. Ponavljam, u našem interesu su građani, kao i predizborni program za koji smo se zajednički borili i koji smo predsatvili građanima i smatramo da smo dužni našim glasačima i ostalima da unesemo promjene i ispunimo predizborna obećanja i očekivanja - naglasila je Ljiljanić.

Ona napominje da će se struktno voditi predizbornim programom kako bi se sve njihove inicijative ispoštovale, kako od strane njihovih trenutnih članova, tako i odbornika GP URE, Pokreta za promjene i ostalih odbornika većine.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.