Učenik gestikulacijom prijetio da će pucati u Đorđu Meloni

Učenik gestikulacijom prijetio da će pucati u Đorđu Meloni

Italijanski srednjoškolac "prijetio" je premijerki Đorđi Meloni rukama, gestikulirajući kao da će pištoljem da puca u nju dok je danas obavještavala Senat o sastanku Evropskog savjeta.

Ćincija Šakomobono, direktorka škole ''Rigi'' u Rimu, čiji su učenici prisustvovali sjednici Senata, rekla je za agenciju Ansa da će se dječak suočiti sa disciplinskim postupkom.

"Preduzećemo disciplinske mjere. Ne smijete da radite ovakve stvari", rekla je ona, dodajući da je znala da postoje đaci, ekstremni ljevičari u školi, koji su kritički nastrojeni prema vladi, kao i prema krajnje desničarskim đacima.

Melonijeva je rekla da je bila šokirana takvim gestom učenika na dan kada su prije 22 godine ekstremni ljevičari iz organizacije Crvene brigade ubili Marka Bjađija, stručnjaka za reformu radnog prava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.