BS: Umjesto tradicionalnih iftara Opštinskih odbora pomoć ugroženima u Palestini

BS: Umjesto tradicionalnih iftara Opštinskih odbora pomoć ugroženima u Palestini

Bošnjačka stranka (BS) neće ove godine održavati tradicionalne iftare Opštinskih odbora, kako bi planirana sredstva uplatili kao donaciju za pomoć stanovnicima Palestine, saopšteno je iz te partije.

To je, kako se navodi, odlučeno na danas održanoj sjednici Predsjedništva Bošnjačke stranke i predsjednika Opštinskih odbora BS.

- Muslimani Palestine ovaj Ramazan dočekali su u stanju teške humanitarne katastrofe i bez osnovnih uslova za život. Najveći broj Palestinaca, pored opasnosti za gole živote, suočava se i sa neviđenim poteškoćama da obezbijede hranu i vodu uopšte, pa tako i za sehur i iftar. Iz tog razloga, Predsjedništvo Bošnjačke stranke i predsjednici Opštinskih odbora Bošnjačke stranke odlučili su da na ovaj način daju skroman doprinos smanjenju izazova pred kojim se nalaze muslimani Palestine u svetom mjesecu Ramazanu - kazali su iz BS.

Iz te partije izrazili su uvjerenost da će njihovi  članovi, simpatizeri, glasači i prijatelji, koje su navikli na tradicionalna iftarska druženja, razumjeti i podržati ovakvu odluku stranke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.