Raičević: Skandal i spin majstori služe se niskim udarcima bez srama, traže naše ostavke za sve loše što su uradili
Dušan Raičević

Raičević: Skandal i spin majstori služe se niskim udarcima bez srama, traže naše ostavke za sve loše što su uradili

Galamom i spinovima pokušavaju ponovo da pokrivaju svoje pogubne projekte, nakon što su građani danas na javnoj raspravi u potpunosti odbacili opasne ideje o LNG terminalu u Baru`

Skandal i spin majstori još jednom su pokazali da su neprikosnoveni u manipulacijama te da ne prijezaju ni od najgnusnijih i očiglednih podmetanja, saopštio je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

“Galamom i spinovima pokušavaju ponovo da pokrivaju svoje pogubne projekte, nakon što su građani danas na javnoj raspravi u potpunosti odbacili opasne ideje o LNG terminalu u Baru. Pa umjesto da se pokriju ušima zbog činjenice da se na Javnoj raspravi o Prostornom planu Crne Gore gotovo dva sata vodila rasprava o pogubnom projektu izgradnje LNG terminala koji je njihov lider tako velikodušno ‘poklonio’ našem gradu, a njihov lokalni lider ‘aminovao’ pogledom prilikom potpisivanja sporazuma sa američkim partnerima, služe se niskim udarcima bez ikakvog srama, a na koncu ne nude svoje već traže naše ostavke za sve loše što su uradili”, istakao je Raičević u saopštenju.

On je reagovao na to što je Građanski pokret (GP) URA juče saopštio da je u Baru na Otvorenoj javnoj raspravi o Nacrtu prostornog plana Crne Gore, jedan od građana pozvao na ubistvo predsjednika GP URA Dritana Abazovića, a da je Raičević aplaudirao.

“Preporučujem im da je bolje da razmišljaju o tome kako da se opravdaju pred građanima Bara i onima čiju su budućnost htjeli da ‘otmu’ raznim tajnim dilovima isključivo u sopstvenom interesu. Možda je to odgovor zašto se danas nijesu ni pojavili na javnoj raspravi u prepunoj sali Skupštine Opštine već komuniciraju spinovima i nastavljaju da žive u svojim iluzijama”, poručio je Raičević.

Građanin koji se pojavljuje na snimku, Baranin Zoran Vojvodić negirao je da je pozivao na ubistvo Abazovića.

Izvor: vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.