Novinari i snimatelji preko deset sati na kiši i hladnoći ispred Vlade
Foto: RTCG

Čekali izjave i konferenciju za medije

Novinari i snimatelji preko deset sati na kiši i hladnoći ispred Vlade

Novinari i snimatelji crnogorskih medija preko deset sati na kiši i hladnoći čekali su obraćanje predstavnika Vlade Crne Gore nakon sjednice na kojoj se raspravlja o izboru vršioca dužnosti direktora Uprave policije. Novinari i snimatelji su nešto prije tri sata nakon ponoći otišli, ne čekajući konferenciju za medije.

Predstavnici medija su ispred zgrade Vlade bili od 15 sati prethodnog dana, za kada je bilo zakazan početak sjednice. 

Članovi Vlade od tada su imali više pauza, ali se novinarima niko nije obratio. U međuvremenu, Vlada Crne Gore je oko ponoći, većinom glasova, odbila predlog ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića da Lazar Šćepanović bude v.d. direktor Uprave policije.

Sjednica je poslije kraće pauze nastavljena u jedan sat nakon ponoći. Oko tri sata nakon ponoći, za v.d. direktora policije izabran je Aleksandar Radović. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.