PUTIN OTKRIO

PUTIN OTKRIO

Ovo je najvažnije i najmoćnije oružje koje Rusija ima

Najvažnije i najmoćnije oružje koje Rusija ima je ujedinjenje ruskog društva, rekao je predsjednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa sa pobjednicima takmičenja “Lideri Rusije”.

Oni koji su planirali da suzbiju Rusiju uz pomoć ekonomskih sankcija, uz pomoć oružane sile, nisu uzeli u obzir naše glavno oružje, naglasio je Putin.

“Da biste ovo uzeli u obzir, potrebno je da budete državljanin Ruske Federacije, da budete dio naše kulture. Mi se sada osjećamo potpuno samouvjereno i sa sigurnošću gledamo u budućnost i u sferama ekonomije i bezbjednosti”, poručio je predsjednik.

Na današnjem sastanku sa Putinom nisu samo činovnici i biznismeni, već i učesnici Specijalne vojne operacije, a njihov odnos prema otadžbini i žrtva koju su priložili da je zaštite je, kakao je Putin naglasio, još jedno od najmoćnijih oružja Rusije.

“U ime svih boraca želim da se zahvalim za podršku koju pružate bukvalno svakom učesniku Specijalne vojne operacije. Vaša podrška je naša potpora za napredovanje.

Svaki vojnik vjeruje u našu zajedničku pobedu, svako je spreman da ide do kraja. Čujem to svaki dan. Moja dužnost je da Vam prenesem njihove riječi”, rekla je medicinska sestra Aleksandra Rodionova koja radi na frontu u razgovoru sa predsjednikom Rusije.

“Najveći poreski obveznik se nalazi u Srbiji, to je kompanija ‘Gaspromnjeft’. Tamo imaju veliku mrežu, dobro se razvijaju i rade u skladu sa zakonom države na čijoj teritoriji posluju”, rekao je Putin tokom sastanka.

Putin je rekao da postoji osjećanje krivice jer su na stanovnike Donabasa i Novorusije neko vrijeme zaboravili.

Predsjednik Rusije rekao je da se često sastaje sa liderima novih ruskih regiona i da je upoznat sa problemima sa kojima se suočava lokalno stanovništvo.

Posebno za veterane Specijalne vojne operacije i vojna lica otvoren je novi kadrovski program “Vrijeme heroja” u okviru takmičenja “Lideri Rusije”, pa tako učesnici mogu da pokažu svoje liderske kvalitete kako u vojnoj tako i u civilnoj sferi.

Rusija je uspjela da sačuva svoje tradicionalne vrijednosti, ali je potrebno da i dalje ulaže napore i da se uvijek bavi tim pitanjem, poručio je Putin.

Izvor:AGENCIJE, VOP

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.