DPS: Živković je juče okončao političku karijeru Milana Kneževića

DPS: Živković je juče okončao političku karijeru Milana Kneževića

Iz Demokratske partije socijalista kažu kako je njihov predsjednik Danijel Živković juče okončao političku karijeru predsjednika Demokratske narodne partije Milana Kneževića.

Oni su to poručili jutros na društvenoj mreži X, dijeleći snimak sa jučerašnje sjednice Skupštine.

Podsjetimo, Živković je ustvrdio na jučerašnjoj sjednici kako je Knežević svojevremeno izjavio kako je 1998. godine, tokom protesta pristalica Momira Bulatovića u Podgorici, tražio oružje da bi išao na Tuzi.

Knežević je rekao kako je to brutalna neistina, da to nikad ne bi ni pomislio, a kamoli kazao.

“Ako nađete tu izjavu, ja ću da napustim politički život”, rekao je on.

“Evo snimka, ja neću ništa više reći”, kazao je potom Živković i pustio snimak govora Mila Đukanovića iz Skupštine.

“Nakon poziva zloslutnih sa skupa da se ide na Tuzi i nakon odlazaka tih građana pred kasarne Vojske Jugoslavije u Crnoj Gori da traže oružje”, kazao je Milo Đukanović.

U pozadini se čuje glas Kneževića koji kaže: “Ja sam tražio”.

Knežević je potvrdio da je, nakon neuspješnog napada na Vladu 14. januara 1998. godine bio među onima koji su otišli do kasarne Vojske Jugoslavije.

Tvrdi, međutim, da su oružje tražili kako bi se odbranili od policije a ne radi napada na Tuzi.

“Tražio sam oružje da se branim od parapolicijskih hunti”,ustvrdio je Knežević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.