Knežević poručio ministru Krapoviću da

Knežević poručio ministru Krapoviću da "smanji doživljaj"

Predsjednik DNP-a Milan Knežević jutros je u gostovanju na srpskoj TV Prva rekao da bi Crna Gora mogla biti legitimna meta Rusije u slučaju eskalacije rata u Ukrajini, a ministru odbrane Draganu Krapoviću poručuje da ''smanji doživljaj''.

"Ja ne bih bio srećan da dođe do tog geopolitičkog sukoba. Ja ću se zalagati da naši vojnici ne idu ni na kakav front koji bi, ne daj Bože, rezultirao njihovom smrću ili stvaranjem Crne Gore kao neke geopolitičke mete Rusije ili bilo koga drugoga. Znajući Crnu Goru, znajući nas, prepostavljama da bi se država pretvorila kao onaj film 'Tri karte za Hollywood' i apelujem i na našeg ministra odbrane ove neke ratnohuškačke i antiruske izjave koje je imao posljednjih dana malo smanji doživljaj, jer s tim našim vojnicima, kažem vam, ne možemo da idemo ni u lov na zečeve", rekao je Knežević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.