Tepić: Vučić vlada strahom, dogovor o slobodnim izborima jedinstvena prilika da prvo oslobodimo Beograd

Tepić: Vučić vlada strahom, dogovor o slobodnim izborima jedinstvena prilika da prvo oslobodimo Beograd

Dogovor za slobodne, fer, demokratske i poštene izbore je jedinstvena prilika da najprije Beograd učinimo slobodnom teritorijom, a nakon toga i sve ostale gradove u Srbiji, izjavila je Marinika Tepić ispred Koalicije Srbija protiv nasilja nakon potpisivanja dogovora predstavnika opozicije i inicijatora ProGlasa.

Ona je dodala i da je ProGlas ohrabrio građane u proteklom periodu i informisao ljude kako da se usprave u Srbiji u kojoj je, kako je navela, toliko poniženih, ucijenjenih i zastrašenih ljudi.

 

„Aleksandar Vučić vlada strahom. Glavni alat mu je medijska scena koju je gotovo u potpunosti porobio, a glavni mehanizam mu je vladanje strahom. Svjedočimo, uprkos otkrivanju i dokumentovanju fantomskih birača, posljednjem slučaju od prije dva dana građana Male Krsne gdje zloupotrebljavaju njihovu nevolju i ugrožen socijalni status da ih učine novim biračima u Beogradu“, rekla je ona.

 

Prema njenim riječima to je dokaz da je opozicija pobijedila u Beogradu, a da su, kako je rekla, kradljivci iz vlasti mahinacijama pokušali sebi da pripišu tu pobjedu.

 

„Vučić sada unosi dodatni strah promovišući politiku trećeg svjetskog rata, i time da je ugrožen suverenitet naše države u Beogradu. Zbog toga je jako važno što smo ovaj dogovor postigli i važno je da na ovom putu ostanemo složni do kraja“, zaključila je Tepić.

Izvor:M portal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.