Zirojević: Zbog čega je ovoliki broj policajaca na ulicama Cetinja?
Nikola Zirojević

Zirojević: Zbog čega je ovoliki broj policajaca na ulicama Cetinja?

Vrlo mudro je Andrija Mandić danas izbjegao okupljene građane i građanke na Cetinju, poručuje poslanik SD-a Nikola Zirojević.

Zirojević je novinarima kazao da je problematično veliko prisustvo policije u Prijestonici.

“Mislim da bi trebalo od nadležnih dobiti odgovor zbog čega je ovoliki broj policajaca na ulicama Cetinja? Da li postoji prijetnja terorističkog napada ili prijetnja nekog sukoba?”, naveo je Zirojević.

Kako navodi, opozicija je sprovedena na neki čudan način i da se u takvom okruženju nijesu osjećali ugodno.

“Nijesmo se osjećali ugodno, iako je predsjednik parlamenta kazao da se osjeća ugodno na Cetinju. Možda se on osjeća ugodno pod prisustvom kornjača u okruženju, ja se tako ne mogu osjećati. Ovakva atmosfera je doprinijela povećanju tenzija”, kaže Zirojević.

Zirojević ističe da poruke građana nijesu bile iznenađujuće i da se poštuje pravo građana i građanki da kažu ono što žele.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.