Konatar: Za 15 minuta dug porastao 37 miliona eura

Funkcioner Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je da kod premijera Milojka Spajića postoji nekoliko verzija istine, misleći na to što je prvo kazao da se Vlada zadužila 650 miliona eura, a zatim naveo da je to cifra od 687 miliona eura.

Konatar je to komentarisao na svom nalogu na mreži "X".

"Kad u 15 minuta poraste dug za 37 miliona eura. Navikli smo od premijera da uvijek postoji nekoliko verzija istine, ali ovo zabrinjava jer je ovo državni dug koji će vraćati svi građani Crne Gore. Ne bih se iznenadio da tokom noći ovaj novi dug pređe 700 miliona. Nažalost", napisao je Konatar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.