Beč: Za 24 sata ubijeno pet žena - tri u bordelu, majka i ćerka u stanu

Beč: Za 24 sata ubijeno pet žena - tri u bordelu, majka i ćerka u stanu

U jednom bordelu u Beču kasno sinoć pronađena su tijela tri žene, sa posjekotinama i ubodnim ranama. Osumnjičen za ubistva je uhapšen. U odvojenom slučaju, u jednom stanu su pronađena tijela majke i 13-godišnje djevojčice. Još se traga za ubicom.

Tijela tri žene pronađena su u bečkom kvartu Brigitenau u različitim prostorijama bordela. Austrijski mediji navode da su na njima pronađene posjekotine i ubodne rane, kao i da zbog stepena povreda njihov identitet još nije utvrđen. Nisu pronađena ni njihova dokumenta, prenosi RTS. 

U parku preko puta bordela policija je pronašla osumnjičenog 27-godišnjeg muškarca koji je navodno htio da se sakrije u žbunju, a imao je nož u ruci, rekao je portparol policije Filip Haslinger.

On je naveo da se osumnjičeni ponašao agresivno prilikom hapšenja. Prvo je odveden u bolnicu kako bi mu tretirali manje posjekotine za koje je vjerovao da ih je sam sebi nanio.

Još nije jasno da li je muškarac u bordelu koristio usluge ili je odmah napao žene nožem. Policiju je u 21 sat alarmirao prolaznik koji je primijetio trag krvi koji se proteže od ulaznog dijela lokala do suprotne strane ulice.

Osumnjičeni za ubistvo majke i ćerke u bjekstvu

Tijela pedesetjednogodišnje žene i njene 13-godišnja ćerke pronađena su u petak ujutru u stanu u Beču. Kako je saopštila policija, glavni osumnjičeni je suprug ubijene. Ovaj 56-godišnji Austrijanac nestao je sa lica mjesta otkako su tijela pronađena, a potraga za njim je u punom jeku, rekao je Haslinger.

Prema navodima policije, žrtve su najvjerovatnije zadavljene.

Policiju je pozvala majka 51-godišnje žene jer je bila zabrinuta budući da joj se nisu javljale ćerka i unuka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.